Γνώμες αναγνωστών

44 comments

 1. Το βιβλίο αυτό είναι εξαιρετικό… Με ιδιαίτερη αδυναμία στα Σημανdiκά σου που μου φώτισαν τα δικά μου σημαντικά, που έχω ξεχάσει από καιρό…
  Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!

 2. Μπράβο, για όλα αυτά που έχεις καταφέρει. Για το ότι “σηκώθηκες” μετά από όλα όσα πέρασες!
  Μπράβο για το ότι με έκανες να απαντήσω σε κάποια “γιατί” και για το ότι συμπλήρωσα κάποια άλλα “γιατί” μου.
  Σε ευχαριστώ για αυτό το βιβλίο.
  Να είσαι πάντα ευτυχισμένη, ό,τι και αν σημαίνει η ευτυχία για σένα…! Να είσαι πάντα ΕΣΥ!

 3. Ένα θα πω….το τελείωσα μέσα σε μισή μέρα! Δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου,ρουφάς κάθε σελίδα χωρίς σταματημό! Ένα μεγάλο μπράβο!! Πάμε για μια δεύτερη ανάγνωση τώρα για να εστιάσουμε και να δουλέψουμε τα πιο σημαντικά .Αυτά που θα γίνουν σημαντικά “όπλα” για το καλύτερο”εγώ μας”!!

 4. Είναι ακριβώς αυτό που υπόσχεται: ένα βιβλίο γεμάτο αλήθειες, εύκολο να διαβαστεί, δύσκολο να ξεχαστεί. Αξίζει να το διαβάσεις χίλιες φορες. Συγχαρητήρια! Περιμένω το επόμενο!!!

 5. Πρόκειται για ένα βιβλίο εξαιρετικά γραμμένο..που κάθε κομμάτι του κάνει τον αναγνώστη να σκέφτεται τα δικά του κομμάτια και τα δικά του σημαντικά. Τελειώνοντας με την πρώτη ανάγνωση έχω σημαδέψει κάποια κομμάτια που θέλω να ξαναδιαβάσω. Μέσα στις σελίδες βρήκα πολλά δικά μου σημαντικά που ειχα θάψει βαθιά και πολλές απαντήσεις που έπρεπε να είχα δώσει καιρό στον εαυτό μου..
  Συγχαρητήρια για όσα έχεις καταφέρει σε όλη τη διάρκεια της ζωής σου. Συνέχισε να μας εκπλήσσεις έτσι όπως κάνεις εξάλλου πάντα.
  Καλοταξιδο το βιβλίο και αναμένω το επόμενο..

 6. Το διαβάζεις με κομμένη την ανάσα από την πρώτη μέχρι και την τελευταία σελίδα. Διαβάζεις και σκέφτεσαι. Σκέφτεσαι και διαβάζεις.
  Και μόλις το τελειώσεις, θέλεις να το ξεκινήσεις από την αρχή.
  Είχα χρόνια να διαβάσω βιβλίο που να με αγγίξει τόσο βαθιά…
  Συγχαρητήρια!

 7. Βρίσκω το γράψιμο σου εξαιρετικό. Με συνεπαίρνει. Είχα καιρό να διαβάσω κάτι τοσο αληθινά όμορφο, αυθεντικό, γεμάτο συναισθημα. Φαίνεται ότι βγαίνει από την ψυχή σου!!! Και γι αυτό αγγίζει και την δική μου ψυχή.
  Το ότι μιλάς για εσένα, τις εμπειρίες, τα συναισθήματα, τις σκέψεις σου και πώς αυτές διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα σου με κάνει να σε γνωρίζω καλύτερα και να σε νιώθω πολύ κοντά μου.
  Αγγίζεις βαθια κομμάτια της ύπαρξής μας ως άνθρωποι. Όντα ζωντανα, που αγαπάμε, που απογοητεύομαστε , που παλεύουμε, που προχωράμε και που ζούμε με τα λάθη μας και τα πάθη μας!!!
  Σε αγαπώ περισσότερο διαβάζοντας σε και μεσα από αυτό αγαπώ και τον εαυτό μου περισσότερο.
  Σε ευχαριστώ για αυτό και χαίρομαι που σε γνώρισα και συνεχίζω να σε γνωρίζω συνεχώς!!!

 8. Ένα καταπληκτικό βιβλίο που σου αλλάζει τον τρόπο σκέψης και σου δίνει δύναμη να δεις αλλιώς το παρελθόν σου………………

 9. ΜΟΛΙΣ το πήρα στα χέρια μου. Πραγματικά από τη συσκευασία και μόνο μπορείς να καταλάβεις πόσο πλούσιος συναισθηματικά άνθρωπος είσαι. Και δώρο το γλειφιτζουράκι!
  Ανυπομονώ να ξεκινήσω το ταξίδι αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ.

  Υ.Γ. θα επανέλθω με τη γνώμη που για το βιβλίο, αλλά ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ενθουσιάστικα τόσο με τν παρουσίασή του που ήθελα να το πω !!!!

 10. Ένα καλογραμμένο βιβλίο με μεγάλες αλήθειες που κανείς μας δεν τολμάει να πει… ούτε στον εαυτό του μερικές φορές. Εξαιρετικό! Συγχαρητήρια!
  Περιμένω το επόμενο…

 11. Ένα μεγάλο μπράβο…! Βιβλίο που δε θα μπει εύκολα στο ράφι αλλά θα μείνει στο κομοδίνο μου… ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕΙ πολλές φορές ακόμα!

 12. Μου τράβηξε το ενδιαφέρον ο χαρακτηρισμός “βιωματική ψυχολογία”. Και είχα απόλυτο δίκιο. Είναι ένα βιβλίο με υπέροχα νοήματα ενός ανθρώπου πολύ πληγωμένου, αλλά ασταμάτητου στα όνειρά του. Μου έδωσε δύναμη! Ευχαριστώ.

 13. Διαβάζω τα κείμενα της συγγραφέως στο facebook πολύ καιρό τώρα. Με άγγιξαν απόλυτα. Το βιβλίο είναι ακόμα καλύτερο. Συγχαρητήρια. Περιμένω το επόμενο!

 14. Θέλει να έχεις πολύ θάρρος μέσα σου και πολλή αγάπη να μοιράσεις για να το γράψεις αυτό το βιβλίο . Συγχαρητήρια και ευχαριστώ πολύ…

 15. Ένα βιβλίο γεμάτο με πολλές αλήθειες κατασταλαγμένες και γερά εδραιωμένες.Βγαλμένες μέσα από μια δυνατή ψυχή που θέλει να τις μοιραστεί με τον κόσμο. Ένα εξαιρετικό βιβλίο που, εκτός από όλα τα άλλα, μιλάει και για τον μεγάλο έρωτα…

 16. Ένα εξαίρετο βιβλίο, που σε κάνει απλά να βγάζεις τις παρωπιδες σου.. σε αναγκάζει να βγεις από την κρυψώνα σου κ το πιο σημαντικό;; Σε οδηγεί σε δρόμους που μέχρι πριν πίστευες ότι δεν μπορούσες να φτάσεις. Ένα διαμάντι κυριολεκτικά, το οποίο έχω πάντα πάνω μου. Έτσι, για ασφάλεια.

 17. Μας έχεις βυθίσει σε αντάρτικες σκέψεις, βαθιά συναισθήματα, μεγάλα πάθη, τεράστια λάθη και Τιτανοτεράστιους έρωτες! Ο κυριότερος έρωτας που ανακάλυψα αυτές τις μέρες που το διαβάζω… Ο έρωτας για τη ζωή! Σε ευχαριστούμε!!!

 18. Πόσα μπράβο να πω αλήθεια…!!!!!! Το διάβασα ήδη όλο σε ένα βράδυ με πολύ ξενύχτι και το ξαναδιαβάζω… Μεγαλύτερη ταύτιση δεν έχω νιώσει…ειλικρινά χίλια μπράβο!! Υπέροχο βιβλίο!!!

 19. Δεν ξέρω τι μου αρέσει περισσότερο στο βιβλίο… Η εύστοχία με την οποία χρησιμοποιείς τις λέξεις; Η δύναμη του λόγου σου; Η ευκολία με την οποία κάποιος ταυτίζεται με το περιεχόμενο; το ίδιο το περιεχόμενο; Βρίσκω το γράψιμο σου εξαιρετικό από όλες τις απόψεις. Με συνεπαίρνει. Φαίνεται ότι γράφεις από την ψυχή σου! Και έτσι αγγίζεις και την δική μου ψυχή.
  Περιμένω το επόμενο!!!!

 20. Ένα βιβλίο που θα το διαβάσεις σ ένα απόγευμα, σε κάποια σημεία ίσως ταυτιστείς σε άλλα ίσως καταλάβεις τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων, ίσως και του εαυτού σου. Μια ευχάριστη βιογραφία, τόσο απλά γραμμένη σαν να διαβάζεις ημερολόγιο. Και στο τέλος όχι μόνο θα της πεις ΜΠΡΑΒΟ αλλά ίσως πάρεις λίγο από τη δική της δύναμη και θέληση να κάνεις τα πράγματα στη δική σου Ζωή λίγο πιο φωτεινά.

 21. Υπέροχο βιβλίο, γραμμένο με αγάπη και ενθουσιασμό που μιλάει στην ψυχή απευθείας. Δεν θα μπορούσα να ταυτιστώ περισσότερο με κάποια κομμάτια όπως “τα Σημανdικά μου”. Εύστοχο παιχνίδι με λέξεις που σου μένει! Καλοτάξιδο, και στα επόμενα! 🙂

 22. Ένα εξαιρετικά γραμμένο βιβλίο, με απλές λέξεις και μεγάλες αλήθειες… που το διαβάζεις μονορούφι την πρώτη φορά και χρειάζεσαι και δεύτερη και τρίτη για να “πιάσεις” όλα τα νοήματά του. Το προτείνω απεπιφύλακτα.

 23. Νιώθω ότι σε ξέρω χρόνια..Ότι μεγαλώσαμε μαζί…Και επίσης την παιδική φίλη την λένε Σπυριδούλα…
  Απο που να αρχίσω…Θεέ μου τα έχω χαμένα..Μόλις τελειώσα το απίστευτα θαυμάσιο αυτό βιβλίο..Ακόμα κλαίω νόμιζα πως γράφτηκε για μένα…Πόσο μοιαζουμε…Έχω πάθει σοκ…
  πολλά συγχαρητήρια, κορίτσι μου, σου εύχομαι να γινεις μια πολύ σπουδαία συγγραφέας…

 24. Ίσως είναι το πρώτο τόσο διαδραστικό βιβλίο ψυχολογίας που διαβάζω-και έχω διαβάσει άπειρα!! Το κοριτσάκι της πρώτης σελίδας όντως σε παίρνει από το χέρι και σε κρατάει σε όλο το βιβλίο τρυφερά και με αγάπη, να σου θυμίζει ότι πια δεν είσαι μόνος.
  Αυτό το βιβλίο έχει ένα τεράστιο ΜΑΖΙ μέσα του. Εσείς που το γράψατε και εγώ που το διάβαζα ήμασταν μαζί, από την αρχή μέχρι το τέλος.
  Τεράστιο ευχαριστώ… Περιμένω το επόμενο!!!

 25. Aπό που να ξεκινήσω? Είναι υπέροχο το βιβλίο αυτό…ειλικρινά με έχει βοηθήσει πολύ στο να με αγαπήσω περισσότερο…Επίσης έχω βρει πολλά “κομμάτια ” μου όπως φαντάζομαι κι άλλοι αναγνώστες…
  Ο τρόπος που γράφεις βγάζει την ψυχή σου. Το ότι κατάφερες τις πληγές σου να τις γεμίσεις φως και αγάπη είναι μοναδικό…
  Κάθε σελίδα που διαβάζω γεμίζω από συναισθήματα, αισιοδοξία και δύναμη να συνεχίσω. Είμαι σίγουρη ότι όποιος το έχει διαβάσει έχει αλλάξει οπτική και έχει βοηθηθεί πολυ…ήδη νιώθω κι εγώ πολύ καλύτερα με μένα χάρη σε σένα…να σαι καλά πραγματικά κι ελπίζω να συνεχίσεις και σε επόμενα!

 26. Ένα καθηλωτικό βιβλίο από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα με στοχευμένη αμεσότητα λόγου και ξεχωριστές αληθινές λέξεις… Με βοήθησε να δω τη ζωή μου αλλιώς. Είμαι ευγνώμων! Σας ευχαριστώ.

 27. Θέλει κότσια αυτό το βιβλίο. και για να το διαβάσεις, αλλά κυρίως για να το γράψεις. Πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτό το “δώρο”…

 28. Διάβασα το βιβλίο με μια ανάσα. Δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου…
  Θα το ξαναδιαβάσω βεβαια και μάλιστα άμεσα.
  Υπέροχο!.. Απλή λιτή γραφή.
  Με ΑΛΗΘΕΙΕΣ, Έρωτα, Αγάπη, Πάθος, ΖΩΗ με ολες τις εναλλαγές της.
  Δεν σας κρύβω οτι συγκλονίστηκα, μήπως είναι γραμμένο για μένα?
  Τέτοια ταύτιση?
  Μπράβο, συγχαρητήρια. Ήμουν σχεδον έτοιμη, πολέμησα πολύ να αποβάλλω τους ψευτοφόβους μου κ τις ανοησίες μου…μου δώσατε λαβη! Τι αξίζει άραγε?Μια ζωή νεκρή; Ή μια ζωη που θα ζήσεις το απόλυτο;
  Το βιβλίο είναι η απάντηση!

 29. Αξίζει να το διαβασεις!
  Μια βιογραφια η οποια σου αφηνει τα δακρυα να τρεχουν απο τα ματια σου αλλα παραλληλα να απαντα σε αμετρητα γιατι! Σου δινει το θαρρος να στεκεσαι στα ποδια σου οσο κ αν πληγωθηκες! Συνειδητοποιείς οτι υπαρχουν ακομα αγνες ψυχες που το μονο που θελουν ειναι αγαπη που πολλοι τσιγγουνευονται να δωσουν. Συμβουλές απο εναν δικο σου ανθρωπο για να παλεψεις κ αναγνωρίσεις οτι σου συμβαινει!
  Για μενα μια απλη οπτικη για να εκτιμησεις οτι εχεις! Θα το διαβαζα ξανα κ ξανα.

 30. Τέλειο το βιβλίο!Το διαβάζω για δεύτερη φορά και έχω ταυτιστεί σε πολλά από αυτά που περιγράφονται ότι νιώθεις και ένιωσες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μαθαίνω πολλά.

 31. Ήσουν μαζί μου το τριήμερο, σε ευχαριστώ για τον δρόμο ζωής που μου έδειξες. Έχω διαβάσει #ΤοΒιβλ1ο σου μία φορά και ξεκινάω τη δεύτερη. Εξαιρετικό από κάθε άποψη!

 32. Λάτρεψα το βιβλίο. Ενθουσιάστηκα με τα σκίτσα που έχει μέσα. Τόσο στοχευμένα όλα τους! Είχα χρόνια να διαβάσω ένα βιβλίο που να με αγγίξει τόσο. Αξίζει να διαβαστεί πολλές φορές. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

 33. Ένα βιβλίο που θέλει τον χρόνο του! Να νιώσεις, να κατανοήσεις για να συνεχίσεις. ,
  Λέξεις τακτοποιημένες με μοναδικό τρόπο και σελίδες που δεν σε αφήνουν να τις αφήσεις.
  Πολλές αλήθειες μαζεμένες για να σε ξυπνήσουν από τον λήθαργο που πέφτεις, ερωτάς αληθινός με πολλή ένταση, σημαντικά θέματα που ξεχνάς και τα βάζεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και ερωτήματα, αναπάντητα και απόλυτα εύστοχα για πολλούς από εμάς.
  Σ’ ευχαριστώ που με έβαλες σε αυτό το πολύπλοκο μυαλό και έκλεψα τις σκέψεις σου!

 34. “Το βιβλίο” με τις μαγικές διαδρομές, με το απαράμμιλο περιεχόμενο και τις εικόνες_ ψυχή!
  “Το βιβλίο” με τις ξεκάθαρες λέξεις, τις πολύτιμες απόψεις και ειλικρινή συναισθήματα!
  “Το βιβλίο” που χαρίζει απλόχερα συγκινήσεις και εξυψώνει τον άνθρωπο ολοκληρωτικά!
  ” Το βιβλίο” που ανοίγει τον δρόμο της αναζήτησης και
  της δίψας για την αληθεια και την ελευθερία!
  “Το βιβλίο” που σε πάει ταξίδι στο παρελθόν για να είσαι δυνατός στο ‘Κάθε Τώρα’!
  ” Το βιβλίο” της ζωής, (της κάθε ζωής), του νοήματος, της ενδυνάμωσης στόχων προς την επιδίωξη της αποστολής!
  “Το βιβλίο” που καλλιεργεί ψυχές με αγάπη και πλατυνει ο νους!❤️

  Ο σκηνοθέτης Αντρέι Ταρκοφσκι είπε :
  “Ένα βιβλίο διαβασμένο από χίλιους διαφορετικούς ανθρώπους είναι χίλια διαφορετικά βιβλία ”
  Από την πλευρά μου…
  Σε ευχαριστώ που με έμαθες να έχω “αυτεπίγνωση”

 35. Μόλις τελείωσα ένα τέλειο βιβλίο , το βιβλίο της ζωής.
  Πρώτα θα ήθελα να σας δώσω τα συχαρητηριά μου γιατι μπορέσατε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να καταφέρετε να χαμογελάτε και να κάνετε αυτό που σας κανει ευτυχισμένη.
  Πόλλες οι αλήθειες στο βιβλίο σας σε πολλα σημεία ταυτίστικα και ξαναέζησα τις δικές μου διαδρομές.
  Η ουσία είναι να μπορέσουμε να απαλλαγούμε απο τα πρέπει και να κάνουμε ευχάριστη τη ζωή μας και αυτο το περνάτε πολυ όμορφα μεσα απο τη δική σας πορεία.
  Τέλος, θα πω ενα μεγάλο ευχαριστω που αυτή τη διαδρομη την καταγράψατε και την μοιραστήκατε με τους αναγνώστες σας.
  Πολλά συγχαρητήρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *